top of page

Klatreverket

Klatreparken.jpg

Info:

Hos Klatreverket kan du prøve buldring i de lave veggene, noe som er en fysisk utfordrende men utrolig gøy styrke-aktivitet. Man følger en bestemt rute helt opp til taket med interessante og spenstige flyt, ofte med overheng, evt. med sva, og du må bruke hodet for å forstå hva slags flyt som trengs!


Du kan også prøve klassisk klatring i våre 9-meters eller 12 meters vegger med selv-sikrings maskiner. Da utfordrer du balanse, høydeskrekk, og utholdenhet for å komme deg helt til toppen!


Mindre barn (4 – 10 år) kan også benytte seg av vårt barnerom med tunneler og sklie, mens eldre klatrere utfolder seg i veggene, men da under tilsyn av en voksen ledsager!


Vi har satt opp økter på 1 time, som er mer enn nok tid å bli sliten på!

Cup-priser: 

  • 110 kr for inngang per hode (alt utstyr inkludert) 

  • Det er opprettet et eget arrangement i nettbutikken dere, og man bestiller og betaler der. Rabatten gjelder kun ved forhåndskjøp.

 

Det er et visst antall plasser i hvert økt, og det er «første-klatrer-til-veggen» prinsippet som rår så ikke nøl med å bestille plass!

 

Du kan enten ringe oss eller sende mail for å bestille plass: telefon: 31 09 26 15 / drammen@klatreverekt.no.  Ved påmelding får du beskjed om det er ledig plasser ved ønsket økt.

For mer info se også vår webside: klatreverket.no/drammen eller finn oss i Facebook / Instagram

bottom of page